Om Degnebolig

Jørgen Degnebolig stiftede Degnebolig Montage & Service i 2003. Jørgen har 30 års erfaring med stål montage, ejendomsservice, grøn pleje og vinterberedskab – en erfaring som har givet stor knowhow og har skabt goodwill hos vores kunder. Knowhow og løbende efteruddannelse af vores medarbejdere sikrer den bedst mulige service til vores kunder.

Vi lægger stor vægt på god kontakt til kunderne og på at levere høj kvalitet og stabil service hver dag, alle årets 365 dage. Et af vores primære fokusområder er høj kvalitet i det daglige arbejde, samt god kommunikation, både mellem os og vores kunder, men også mellem vores servicekontor og medarbejderne ude hos kunderne. Vores høje serviceniveau, stabilitet og vores fleksible tilgang til opgaverne gør, at vi altid fastholder vores kunder – og det er vi stolte af!

Vælger du Degnebolig Montage & Service, gør vi alt for at få et stabilt og langvarigt samarbejde til gavn for os alle.

Degnebolig Montage & Service er stort nok til at kunne levere alle nødvendige ydelser i den bedste kvalitet. Men virksomheden er ikke større end, at vi er fleksible og altid er til at komme i kontakt med. Vi finder altid en løsning, når det gælder, for I er vores vigtigste kunde.

Vores kernekunder er placeret i Storkøbenhavn og omegn, hvor vi yder mange forskelligartede opgaver.