Vinterberedskab

Degnebolig snevagt – din samarbejdspartner i den kolde årstid.

Snerydning og glatførebekæmpelse handler om, at alle skal kunne færdes sikkert og undgå ulykker.

Med Degnebolig snevagt får du professionel saltning og snerydning. Vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti, så I trygt kan overlade arbejdet til os. Vi dokumenterer derfor vores ydelser ved hvert udkald således, at vi sikrer høj kvalitet.

Med mere end ti års erfaring i branchen har vi opbygget stor ekspertise med effektiv og fleksibel snerydning samt saltning og grusning for virksomheder, boligforeninger og grundejerforeninger i København og omegn.

Vi opfylder alle politivedtægtens krav til punktlig udførelse at snerydning og saltning. Vores døgnservice er desuden løbende opdateret med vejroplysninger fra DMI – det er Jeres sikkerhed for, at vi allerede er rykket ud, inden sneen eller isslaget lægger sig.

Vores snevagts løsninger er fleksible og vores mål er at finde frem til den mest optimale løsning, der er tilpasset Jer og Jeres ønsker og forventninger. Med vores eget mandskab og udkaldsberedskab skal I aldrig vente forgæves, men kan overlade saltning og snerydning til os – både hvad angår selve udførelsen og administrationen heraf.

Vi hjælper med snerydning af fortove, parkeringspladser, gårde og øvrige arealer efter ønske. Vi tilbyder i forbindelse med snerydning, saltning af gangbare arealer og områder. Saltning eller spredning af grus forhindrer, at de ryddede arealer igen bliver glatte. Døgnet rundt er vi klar til at rykke ud med vores mandskab og maskiner.

Fordele ved at bruge Degnebolig snevagt som jeres samarbejdspartner:

  • Stabil og professionel virksomhed
  • Mere end 10 års erfaring med snerydning og saltning
  • God service fra alle vores medarbejdere
  • Konkurrencedygtige priser
  • Tilpassede løsninger til jeres behov og ønsker

Ønsker du at bestille en konsulent og et uforpligtende tilbud, kan du ringe til os på tlf. 30 26 58 28 eller kontakte os her.